Page 17 - مجله بازار چرم و کفش - شماره 226
P. 17

‫پسند روز‬

        ‫‪ 7‬نکته مفید دربار ‌ه نگهداری از کف ‌ش‬

    ‫پاک کــردن کفش کتانی‪ :‬اگر جــزو کتانی‬

  ‫پو ‌شهای ماهر هستید‪ ،‬حتما م ‌یدانید که این‪1‬‬

    ‫کفش‌ها خیلی زود کثیف م ‌ی‌شــوند‪ .‬چاره کار شــما در‬
    ‫اســتفاده از شامپو فرش است‪ .‬همانطور که فر ‌شها را با‬
    ‫شــامپو فرش تمیز م ‌یکنید‪ ،‬از همان دستورالعمل نیز‬

                  ‫برای کف ‌شهای کتانی هم استفاده کنید‪.‬‬
    ‫گشاد کردن کف ‌شهای کتانی‪ ‌:‬اگر کفش‌های‬

  ‫کتانی شــما تنگ شده آنها را بشویید یا خیس‪2‬‬

    ‫نمایید‪ .‬ســپس درون آنها را پر از روزنامه باطله نماید به‬
              ‫طوری که به دیوارهای کفش فشار وارد شود‪.‬‬

    ‫پاک‌کردن کفش‌های جیر‪ :‬برای پاک کردن‬

  ‫کفش‌های جیــر می‌توانید از یک مداد پا ‌ککن‪3‬‬

    ‫کمک بگیرید‪ .‬ابتدا خطوط و لکه‌های روی کفش را پاک‬
    ‫کنید‪ .‬سپس یک برس نرم کفش را رویش بکشید تا گرد‬

                                 ‫و غبار کفش پاک شود‪.‬‬
    ‫پــاک کــردن کفش‌های رنگ روشــن‌‪:‬‬

  ‫کفش‌هــای ســفید و روشــن لاســتیکی را با‪4‬‬

    ‫خمیردندان یا شیرپاک کن تمیز کنید‪ .‬این مواد را روی‬
    ‫یــک تکه پنبه بمالید و بعد از تمیز کردن کفش آن را با‬

                                     ‫آب شستشو دهید‪.‬‬
    ‫صاف نگهداشتن چکمه بلند‪ :‬اگر م ‌یخواهید‬

  ‫چکم ‌ههایتــان را بــه مدت طولانــی در کمد‪5‬‬

    ‫نگهداری کنید می‌توانید از لوله‌های دســتمال کاغذی‬
    ‫اســتفاده کنید‪ .‬بدیــن ترتیب که دور آنهــا را حوله یا‬

                ‫روزنامه بپیچید تا اندازه ساق چکمه شوند‪.‬‬
    ‫پاک کردن پاشنه کفش‪ :‬پاشنه‌های نوک تیز‬

  ‫معمولا زود دچار لک و آسیب دیدگی م ‌یشوند‪6.‬‬

    ‫بــرای برطرف کــردن این معایب از اســپری‌های رنگ‬
    ‫ماشــین استفاده کنید‪ .‬این کار به دوام پاشنه کفش نیز‬

                                             ‫می‌افزاید‪.‬‬
    ‫طریقه خشــک کردن کفش‌های چرمی‪:‬‬

  ‫کفش‌هــای چرمی را هی ‌چگاه در کنار بخاری یا‪7‬‬

    ‫شــومینه خشــک نکنید‪ .‬بلکه داخــل آن را از روزنامه‬
                      ‫خشک پرکنید تا نم آن گرفته شود‪.‬‬

‫شمــاره‪ l۲26‬اردیبهشت و خرداد‪9 ۱۴۰3‬‬
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22